Personale

Lene

Indehaver


Lene har med sin store erfaring og kreativitet et godt tag på tidens trends og er stærk i alle de klassiske trends. Hun har uddannet sig på klippeskoler i London, Berlin og København. Censor ved svendeprøver. Træner for VM landsholdet i 2012 og 2014 sammen med Bente, deltog selv med stor medalje succes. Lene vandt guld ved Verdens Mesterskaberne 2014 i full fashion. Derudover har hun deltaget i EM og DM op til flere gange med stor medaljehøst. Senest i 2019.

JeanetteJeanette har været ansat hos os siden maj 2018. 
En dygtig, kreativ og imøde-kommende pige, som følger tidens trend og holder sig opdateret ved hjælp af diverse kurser. Jeanette er klar til at give dig den bedste service og gode råd til netop dit hår.

Nikoline

Assistent


Nikoline er en erfaren og dygtig frisør, der har været hos os i salonen siden 2015. Hun er en kreativ pige, som sætter stor ære i at yde det bedste. Nikoline har rigtig god fornemmelse for tidens trends. Hun er god til at lytte til dine ønsker, men også god til at vejlede og inspirere til noget nyt. Nikoline brænder helt tydeligt for sit fag og holder sig løbende ajour med kurser. Hun har bla. været på klippeskole i London 2017 og 2018. Deltog i DM 2016.

Josefine


Josefine er en imødekommende og flittig pige, der altid står klar til at give en hjælpende hånd i salonen. 
Hun har flair for frisørfaget og viser stor interesse for faget. 
Josefine er klar til at tage imod dig, samt give en god service, når du besøger salonen. 

Derudover har hun allerede deltaget i diverse kurser. 

Kamilla


Kamilla har været ansat hos os siden juli 2018.
Hun er en dygtig og kreativ pige, som viser stor interesse for frisørfaget.


Hun har deltaget i DM for frisører i 2018 og 2019, samt VM 2019 i Paris med flotte medaljer. 

Derudover har hun deltaget i diverse kurser.